Пользовательское соглашение

Пользовательское соглашение

Я согласен(а) с условиями политики конфиденциальности и разрешаю использовать мои персональные данные на законных основаниях.

 

Персональные данные

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

 

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту http://elkaxmas.com.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: elka.xmas@gmail.com.

 

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

 

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

 

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

 

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

 

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: elka.xmas@gmail.com.

 

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

 

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

 

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

 

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є ФОП «Бойченко Д.О.», що знаходиться за адресою : м. Київ, вул Кирилівська 160.Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

 

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

 

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

 

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

 

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт http://elkaxmas.com.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

 

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту http://elkaxmas.com.ua, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.

 

Крім того, веб-сайт http://elkaxmas.com.ua може містити посилання на сайти, які не управляються ФОП "Бойченко Д.О. ". Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

 

Технічне оснащення сторінок сайту http://elkaxmas.com.ua може включати в себе модулі:

 

Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800

Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter , Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958;

Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000

Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті http://elkaxmas.com.ua, Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту http://elkaxmas.com.ua відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube

 

Конкурси та акції

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції, й іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використаємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вас у разі виграшу). Через певний час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо із нашої бази даних, якщо Ви не надали згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

 

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

 

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

 

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

 

Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;

Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

 

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

 

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

 

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

"Офіційні правила програми «Бонусний рахунок"

Зміст

 

1. Визначення термінів

 

2. Загальні положення

 

3. Умови використання Бонусного Рахунку

 

4. Початок використання Бонусного Рахунку

 

5. Права та обов`язки Організатора .

 

6. Використання персональних даних Користувача

 

7. Порядок нарахування Бонусів

 

8. Порядок використання Бонусів

 

9. Інші умови

 

10. Відповідальність

 

11. Застереження

 

 

1. Визначення термінів.

 

 

 

1.1 Організатор - ФОП «Бойченко Д.О.», що визначає умови та правила користування Бонусним Рахунком, та здійснює управління та організацію всіх процедур, які є невід`ємною частиною функціонування Програми лояльності «Бонусний Рахунок».

 

 

 

1.2. Програма лояльності «Бонусний Рахунок» (далі за текстом – Програма) система винагородження Учасників/Користувачів Бонусного Рахунку шляхом надання їм привілеїв та бонусів, які можуть використовуватись, як знижка при купівлі товарів у Точці Продажу або у Партнерів Програми.

 

 

 

1.3. Бонусний Рахунок - віртуальний депозитарій Бонусів Користувача, з якого можуть бути списані Бонуси під час розрахунку Користувача за товар, та на який можуть бути нараховані Бонуси при виконанні Користувачем умов їх отримання

 

 

 

1.4. Користувач Рахунку (далі Користувач) - дієздатна фізична особа, яка досягла 18-річного віку, має громадянство України, та Акцептувала умови даної публічної оферти.

 

 

 

1.5. Партнер Програми – суб'єкт господарювання, який відповідно до умов та правил участі у Програмі лояльності «Бонусний Рахунок» нараховує Користувачам Бонуси та/або надає їм можливість отримати інші заохочення. Актуальний перелік Партнерів Програми за їх наявності розміщується на сайті http://elkaxmas.com.ua

 

 

 

1.6. Персональний Номер Користувача (далі – ПНУ) – унікальний номер, що закріплюється за кожним Користувачем у форматі номеру українського GSM-оператора, необхідний для ідентифікації Користувача в інформаційній системі Організатора .

 

 

 

1.7. Бонус - віртуальна одиниця, що нараховується Користувачу та накопичуєтся на його Бонусному Рахунку, та може бути використана під час розрахунку за товари для отримання знижки. Бонус не є грошовою одиницею та не може бути обміняний на грошові кошти.

 

 

 

1.8. Анкета - електронний реєстраційний документ (опитувальник), що розташований у Персональному Кабінеті авторизованого відвідувача сайту http://elkaxmas.com.ua та заповнюється останнім для реєстрації та отримання права використання Бонусного Рахунку.

 

 

 

1.9. Точка продажу – Інтернет-магазин Elkaxmas.com.ua

 

 

 

1.10. Транзакція - операція з оплати товарів, які замовлені Користувачем на сайті.

 

 

 

1.11. Верифікація телефонного номеру (далі – Верифікація) – процедура підтвердження Користувачем вказаного під час реєстрації власного номеру телефону будь-якого українського GSM-оператора з метою запобігання доступу сторонніх осіб до Бонусного Рахунку Користувача.

 

 

 

1.12. Публічна Оферта - пропозиція Організатора, адресована Користувачам/потенційним Користувачам, прийняти умови даних правил на визначених нижче умовах.

 

 

 

1.13 Інтернет магазин (Сайт) - засіб для представлення та або реалізації товару, шляхом вчинення електронного правочину в інформаційно-телекомунікаційній мережі за адресою http://elkaxmas.com.ua.

 

 

 

1.14. Акцепт - повне та безумовне, прийняття Покупцем/Користувачем умов Публічної оферти шляхом проходження процедури Верифікації телефонного номеру. Моментом Акцепту вважається вибір Покупцем такої опції у відповідному розділі інтернет магазину на сайті http://elkaxmas.com.ua

 

 

 

1.15. Персональний кабінет - сервіс за допомогою якого покупець має можливість отримати інформацію про зроблені замовлення, покупки та Бонусний Рахунок Користувача, а також інші активності здійснювані покупцем на сайті інтернет магазину.

 

 

 

 

 

2. Загальні положення

 

2.1 Ці Правила є договором приєднання у розумінні ст. 634 Цивільного кодексу України.

 

2.2 Програма лояльності «Бонусний Рахунок» не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу.

 

2.3 Програма лояльності «Бонусний Рахунок» діє по всій території України.

 

 

 

3. Умови користування Бонусним Рахунком

 

3.1. Будь-яка фізична особа, яка відповідає вимогам зазначеним в п.1.3. даної Оферти , має право стати Учасником Програми «Бонусний Рахунок» та долучитися до користування Бонусним Рахунком шляхом коректного та достовірного заповнення Анкети Користувача, Верифікації власного номеру мобільного телефону та акцепту умов даної Оферти. Виконання умов зазначених в даній Оферті є обов`язковим для всіх Учасників Програми «Бонусний Рахунок» та Користувачів Бонусного Рахунку.

 

3.2. Користувачі Бонусного Рахунку мають право отримувати та накопичувати Бонуси. При здійсненні покупок у Точках Продажу, Користувачі Бонусного Рахунку мають право отримувати знижки, розмір яких встановлюється Організатором та розраховується на підставі накопичених та використаних Користувачем Бонусів. За фактом розрахованої та наданої знижки, аналогічна сума Бонусів списується Організатором з Бонусного Рахунку Користувача.

 

3.3. Користувачі Бонусного Рахунку мають право на отримання додаткових переваг, які надаються на встановлених Організатором умовах або згідно правил акційних та маркетингових заходів.

 

3.4. Користувач надає свою беззаперечну згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних Організатором згідно ст.8 Закону України «Про захист персональних даних» положення чинного законодавства України та умов даної Оферти.

 

Доступ до Персональних даних Користувача можуть мати лише уповноважені представники Організатора.

 

3.5. Інформація про умови та правила користування Бонусним Рахунком є публічною та розміщується на сайті www.elkaxmas.com.ua

 

3.6. Основним ідентифікатором Користувача Бонусного Рахунку в інформаційній системі Організатора є його прізвище, ім'я та по батькові, а також Персональний Номер Користувача у форматі номеру українського GSM-оператора.

 

3.7. Бонусний Рахунок призначений виключно для особистого користування фізичними особами. Бонуси не можна передавати, продавати, отримати компенсацію в т.ч. грошову, або будь-яким іншим способом відчужувати.

 

3.8. Датою початку користування Бонусним Рахунком є дата Акцепту цих Правил Програми «Бонусний Рахунок» і умов користування Бонусним Рахунком на сайті Еlkaxmas.com.ua.

 

3.9. Персональний Номер Користувача дійсний в якості ідентифікатора Користувача в системі протягом всього терміну користування Бонусним Рахунком.

 

3.10. Кожен Користувач Бонусного Рахунку може в будь-який час припинити користуватися Бонусним Рахунком (заблокувати його) та відмовитись від накопичення та використання Бонусів.

 

Для цього необхідно відправити запит на відмову від користування Бонусним Рахунком на сайті http://elkaxmas.com.ua та ввести у відповідне поле смс-код, отриманий на Верифікований номер мобільного телефону Користувача.

 

Після блокування Бонусного Рахунку, всі Бонуси, що були накопичені Користувачем, анулюються без змоги їх відновлення. Заблокований Бонусний Рахунок розблокуванню не підлягає. Блокування можливо тільки у випадку, коли дані особи, яка надсилає запит на блокування бонусного рахунку, збігаються з даними, зареєстрованими в інформаційній системі Організатора.

 

3.11. У разі зміни номера мобільного телефону Користувача необхідно Верифікувати новий номер мобільного телефона на сайті Еlkaxmas.com.uaу Персональному Кабінеті.

3.12. У разі несвоєчасного інформування Користувачем про зміну номера мобільного телефону, Організатор не несе відповідальності за всі операції, що проводяться на Бонусному Рахунку Користувача до надходження відповідного інформування.

 

 

 

4. Початок використання Бонусного Рахунку

 

4.1. Щоб почати використання Бонусного Рахунку, потенційний Користувач повинен:

 

1) Бути повнолітньою дієздатною фізичною особою та мати громадянство України

 

2) Бути зареєстрованим/авторизованим відвідувачем сайту Еlkaxmas.com.ua

 

3) Достовірно та коректно заповнити Анкету Користувача

 

4) Пройти процедуру Верифікації мобільного номеру телефону шляхом введення у відповідне поле на сайті http://elkaxmas.com.ua коду підтвердження, який висилається Організатором Користувачу у смс-повідомленні на номер мобільного телефону, вказаний Користувачем для Верифікації

 

5) Акцептувати умови даної публічної Оферти.

 

 

 

4.2. Процедура Верифікації мобільного номеру телефона Користувача є підтвердженням його погодження з даними Правилами Програми «Бонусний Рахунок»

 

4.3. Після успішного завершення реєстрації Користувача в інформаційній системі Організатора йому присвоюється Персональний Номер Користувача, надається статус Користувача Бонусного Рахунку та активується Бонусний Рахунок.

 

Користувач повідомляється про успішне завершення реєстрації та отримання статусу Користувача Бонусного Рахунку шляхом відображення повідомлення на сайті  http://elkaxmas.com.ua та шляхом відправки Оператором електронного листа на електронну адресу Користувача, вказану у Анкеті.

 

4.4. Верифікація мобільного номеру телефона доступна лише для форматів номерів українських GSM-операторів.

 

 

 

5. Права та обов’язки Організатора

 

5.1. Організатор має право в однобічному порядку призупинити або припинити дію Програми «Бонусний Рахунок», або змінити умови і правила користування Бонусним Рахунком в будь-який час. У разі припинення дії Програми, всі Бонуси, які наявні на Рахунку Користувача на цей момент, можуть бути використані ним протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту публічного розміщення відповідної інформації про припинення дії Програми на сайті www.elkaxmas.com.ua

 

Організатор зобов'язаний публічно повідомляти Користувачів про всі зміни в правилах і умовах користування Бонусним Рахунком шляхом розміщення інформації на сайті www.elkaxmas.com.ua не пізніше, ніж за 30 (тридцять) календарних днів до вступу в силу таких змін.

 

Публічне розміщення інформації про будь-які зміни в правилах і умовах користування Бонусним Рахунком на сайті www.elkaxmas.com.ua вважається фактом інформування Користувачів про ці зміни.

 

5.2. Організатор має право відмовити потенційному Користувачу у бажанні використання Бонусного Рахунку, видалити або припинити дію Персонального Номера Користувача та заблокувати його Бонусний Рахунок у таких випадках:

 

5.2.1. Використання або спроба використання Користувачем Персонального Номера, Персонального Кабінету, Бонусного Рахунку способом, який не відповідає Правилам Програми.

 

5.2.2. Будь-яка обґрунтована підозра Організатора у зловживаннях з боку Користувача щодо користування Бонусним Рахунком.

 

5.2.3. Відсутність активних дій Користувача протягом 36 місяців.

 

5.2.4. Інші обставини, які Організатор буде вважати як достатніми для відмови Користувачу у користуванні Бонусним Рахунком.

 

5.3. Організатор не несе відповідальності за будь-які втрати або збитки Користувача, які можуть виникнути в результаті таких дій.

 

5.4. Організатор має право в односторонньому порядку списувати з Бонусного Рахунку Користувача бонуси, які були зараховані помилково або пов'язані з купівлею, яка була скасована, у разі повернення товару, а також в разі виявлення шахрайства та / або недобросовісних дій Користувача з Персональним Номером Користувача або Бонусним Рахунком Користувача.

 

 

 

6. Використання персональних даних Користувача.

 

6.1. Інформація, вказана Користувачем в Анкеті (ПІБ, дата народження, номер мобільного телефону, e-mail, поштова адреса і т.п.), є його персональними даними. Персональні дані Користувача є конфіденційною інформацією, збір і подальша обробка персональних даних здійснюється Організатором відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», іншими нормативно-правовими актами України.

 

6.2. Своєю згодою з цими правилами Користувач добровільно надає Організатору зазначені в Анкеті персональні дані для реєстрації в інформаційній системі в якості Користувача Бонусного Рахунку, а також з метою підтримки довгострокового співробітництва з Організатором. Користувач також дає згоду на використання його персональних даних для обробки замовлень на придбання товарів Організатора, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Організатора (комерційних партнерів). Для цілей, передбачених цим пунктом, Організатор має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Користувача, Push-повідомлення, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в Анкеті телефонний мобільний номер.

 

6.3. Для цілей, передбачених п. 5.2 Правил, Користувач надає Організатору право здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: записувати персональні дані в бази даних Організатора (без додаткового повідомлення Користувача про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у разі необхідності). Організатор зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Організатором для здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).

 

6.4. У разі зміни своїх персональних даних Користувач повинен надати Організатору оновлену інформацію, звернувшись за телефоном гарячої лінії Організатора або шляхом внесення змін у розділ «Персональні дані» Персонального Кабінету Користувача на сайті www.elkaxmas.com.ua. У разі невиконання Користувачем даного вимоги, Організатор не несе відповідальності за несприятливі наслідки, пов'язані з використанням застарілих даних.

 

6.5. Користувач безпосередньо після реєстрації або в будь-який інший момент може встановити заборону (обмеження) на використання його персональних даних. Для цього Користувач повинен звернутися за телефоном гарячої лінії Організатора з відповідним повідомленням. Користувачу також надаються інші права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».

 

6.6. Анкета Користувача не приймається Організатором у випадку некоректного заповнення даних.

 

6.7. Організатор зобов'язується вчасно інформувати Користувача про його можливості та винагороди, однак не несе відповідальності за повідомлення, які не були доставлені Користувачу в результаті незалежних від Організатора обставин.

 

6.8. Користувач надає Організатору право направляти йому будь-яку інформацію комерційного і / або інформаційного характеру про Програму «Бонусний Рахунок» або Партнерів Програми та про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном та / або SMS.

 

6.9. Дані Користувача, зазначені в Анкеті, є конфіденційними. Доступ до даних мають відповідальні особи Організатора і сам Користувач, а також ці дані можуть бути надані на вимогу правоохоронних та / або інших органів відповідно до чинного законодавства.

 

Відповідальність за недостовірність даних у анкеті персональних даних несе Користувач Бонусного Рахунку.

 

 

7. Порядок нарахування бонусів

 

7.1 Кожен Користувач при здійсненні покупок в інтернет магазині Elkaxmas.com.ua шляхом оформлення замовлення через сайт www.elkaxmas.com.ua або за фактом виконання умов Програми «Бонусний Рахунок» та/або спільних маркетингових заходів та пропозицій у Партнерів, має право отримувати Бонуси на свій Бонусний Рахунок та інші додаткові переваги, якщо вони визначені правилами Програми та/або правилами таких маркетингових заходів.

 

7.2 При виконанні Користувачем умов отримання Бонусів, на його Бонусний Рахунок нараховується сума Бонусів, встановлена Організатором для конкретного товару у конкретний проміжок часу та в момент підтвердження Користувачем замовлення товару є дійсною. Сума бонусів до нарахування за конкретний товар встановлюється Організатором в абсолютному або відносному значенні до вартості такого товару та відображується на сайті у абсолютному еквіваленті. Якщо при оплаті такого товару Користувач використав Бонуси для отримання знижки, сума Бонусів до нарахування може бути перерахована відносно до суми, сплаченої грошовими коштами. Сума Бонусів зараховується на Бонусний Рахунок Користувача у абсолютному еквіваленті.

 

7.3. Користувач має змогу отримувати на свій Рахунок Бонуси за свої дії, що не підпадають під загальноприйняте визначення операцій купівлі-продажу товарів та не супроводжуються грошовими відносинами між Організатором та Користувачем. Розмір Бонусів та перелік таких дій визначається Організатором та публікується на сайті www.elkaxmas.com.ua

 

7.4. Розмір Бонусів, що підлягають нарахуванню Користувачам за придбання товарів та перелік таких товарів визначається Організатором та публікується на сайті www.elkaxmas.com.ua

 

7.5. Термін активації, термін дії та сума Бонусів, що підлягає нарахуванню на Бонусний Рахунок Користувача за один і той самий товар або за іншу активність Користувача, може відрізнятись в залежності від умов діючих на даний момент акційних пропозицій та маркетингових заходів.

 

7. 6 Організатор залишає за собою право на власний розсуд встановлювати суми Бонусів, що підлягають нарахуванню за придбання конкретного товару та/або іншу активність Користувачів, публічно повідомивши про це Користувачів шляхом розміщення такої інформації на сайті elkaxmas.com.ua або шляхом надсилання Користувачам sms-повідомлень/електронних листів .

 

7.7. Нарахування Бонусів відбувається в інформаційній системі Організатора на Бонусний Рахунок Користувача.

 

7.8. Нарахування Бонусів Користувачам відбувається при готівковому розрахунку за товар та при розрахунку банківськими картками.

 

7.9. У разі придбання товару з використанням кредитних коштів (оплати частинами) Бонуси не нараховуються.

 

7.10. Нараховані за придбання товару Бонуси є недоступними для обчислення на їх підставі знижки та списання з Бонусного Рахунку протягом 25 (двадцяти п`яти) календарних днів з дати покупки. Датою покупки вважається дата зміни статусу замовлення таких товарів на “Виконано”. По завершенні вказаного терміну, нараховані Бонуси стають доступними для списання.

 

7.11. У разі повернення Користувачем придбаного раніше товару, Бонуси, використані при придбанні даного товару, повертаються на Бонусний Рахунок Користувача, з якого вони були списані раніше, Бонуси, нараховані Користувачу за придбання даного товару, анулюються.

 

7.12. Якщо сума грошових коштів, що підлягають поверненню Користувачеві на підставі повернення придбаного раніше товару, перевищує суму грошових коштів, яка фактично надійшла в якості оплати за такий товар раніше, бонуси, що були використані Користувачем для отримання знижки на товар, що повертається, не підлягають поверненню на Бонусний Рахунок Користувача.

 

7.13. Якщо товар надійшов від Користувача у термін 25 днів з дати покупки, нараховані за його придбання Бонуси залишаються в стані НЕАКТИВНІ до моменту прийняття рішення Організатором щодо повернення такого товару.

 

7.14. У разі обміну Користувачем придбаного раніше товару на інший товар/товари, коли вартість нового товару/товарів не перевищує суму коштів, яка фактично надійшла в якості оплати за товар, що повертається, Бонуси, використані для отримання знижки на товар, що повертається, підлягають поверненню на Бонусний Рахунок Користувача, з якого вони були списані. Бонуси, що підлягають нарахуванню за новий товар/товари зараховуються на Бонусний Рахунок Користувача, згідно правил нарахування, що діють на момент здійснення обміну товару/товарів. Бонуси, що були нараховані під час придбання товару, що повертається, списуються з того Бонусного Рахунку Користувача, на який вони були зараховані.

 

7.15. У разі обміну Користувачем придбаного раніше товару на інший товар/товари, коли вартість нового товару/товарів перевищує суму коштів, яка фактично надійшла в якості оплати за товар, що повертається, Бонуси, використані для отримання знижки на товар, що повертається, не підлягають поверненню на Бонусний Рахунок Користувача. Бонуси, що підлягають нарахуванню за новий товар/товари, зараховуються на Бонусний Рахунок Користувача, згідно правил нарахування, що діють на момент здійснення обміну товару/товарів. Бонуси, що були нараховані під час придбання товару, що повертається, списуються з Бонусного Рахунку Користувача.

 

7.16. При здійсненні обміну товару/товарів, Бонуси не можна використати для отримання знижки на новий товар.

 

7.17. Повернення і обмін товару, придбаного Користувачем, здійснюється в межах встановлених Законом України «Про захист прав споживачів».

 

7.18. Організатор залишає за собою право змінювати умови нарахування Бонусів, повідомивши про це Користувачів у порядку, встановленому даними Правилами.

 

7.19. У разі, якщо відсутні необхідні технічні та / або інші можливості для нарахування Бонусів, Бонуси будуть нараховані на Бонусний Рахунок Користувача після відновлення необхідних можливостей.

 

7.19. Бонуси не нараховуються в разі дії обмежень, встановлених Організатором.

 

 

 

8. Порядок використання бонусів

 

8.1 При розрахунку суми знижки, що надається Користувачам, 1 (один) використаний Користувачем Бонус надає право на отримання таким Користувачем 1 (однієї) гривні знижки.

 

8.2. Користувач має право використовувати Бонуси, які є на його Рахунку, для отримання знижки при купівлі будь-яких товарів в Точках продажу, перелік яких встановлено Організатором та розміщено на сайті www.elkaxmas.com.ua

 

8.3 Використання Користувачем накопичених Бонусів та отримання на цій підставі знижки можливе лише за умови наявності доступних для використання (списання) Бонусів на Бонусному Рахунку Користувача. Сума доступних для використання Бонусів, що відображується Користувачу під час оформлення замовлення, може відрізнятися від суми доступних для використання Бонусів, що була відображена раніше, якщо з Бонусним Рахунком Користувача в цей час відбулися зміни.

 

8.4 Процедура списання/нарахування Бонусів доступна Користувачам тільки при оформленні замовлення на Сайті або інших діях, за які Організатором встановлено нарахування Бонусів. Якщо оформлене на Сайті замовлення корегується Оператором Колл-центру Організатора за запитом Користувача, у разі необхідності та з метою запобігання неправомірних та шахрайських дій третіх осіб, перерахунок Бонусів до використання проводиться у межах суми, вказаної Користувачем у відповідному полі електронної форми під час оформлення замовлення на сайті і не може її перевищувати.

 

У випадку, якщо через технічні збої під час оформлення замовлення на сайті Користувач не мав змоги використати наявні у нього та доступні для списання бонуси, він має змогу використати всі доступні для списання бонуси під час підтвердження замовлення в телефонному режимі або відмовитись від використання Бонусів у даному замовленні

 

8.5 Бонуси можуть бути використані Користувачем Бонусного Рахунку за умови, якщо для цього є всі необхідні технічні та / або інші можливості: присутній інтернет-зв'язок, електроенергія, справно працює програмне забезпечення, тощо.

 

8.6 Бонуси неможливо використовувати (списувати) при придбанні:

 

● товарів, придбаних у кредит або у розстрочку

 

● подарункових сертифікатів

 

● товарів, при сплаті яких використаний промокод

 

● в разі дії інших обмежень, встановлених Організатором

 

8.7. Організатор залишає за собою право змінювати перелік товарів / послуг, при придбанні яких Користувач може використовувати Бонуси.

 

8.8. Бонуси не є і не можуть бути засобом платежу, будь-яким видом валюти чи цінного паперу.

 

8.9. Накопичені Бонуси не можуть бути переведені в грошовий еквівалент і видані Користувачу готівковими коштами.

 

8.10. Організатор не несе відповідальності за сплату Користувачем податків і виконання інших зобов'язань, пов'язаних з використанням Бонусного Рахунку.

 

8.11. Бонуси, що не були використані Користувачем протягом 180 днів з дати їх активації на Бонусному Рахунку, вважаються анульованими і списуються з рахунку Користувача. Бонуси списуються в хронологічному порядку в залежності від їхньої дати активації.

 

 

 

9. Інші умови

 

9.1. Термін використання Бонусного Рахунку є необмеженим. Організатор має право вносити будь-які зміни у терміни використання Бонусного Рахунку у порядку, встановленому дійсними Правилами.

 

9.2. Правила регулюються наказами керівника Організатора та чинним законодавством України.

 

При розрахунках з Користувачем Організатор має право тимчасово відмовити Користувачу в нарахуванні або використанні Бонусів, у випадку відсутності, на момент звернення Користувача технічної або іншої можливості для цього.

 

9.3. Організатор гарантує, що під час отримання, зберігання, оброблення і використання отриманої від Користувача персональної інформації він буде дотримуватися положень даних Правил та норм чинного законодавства України. У зв’язку з цим Користувач підтверджує, що він ознайомився та повністю (однозначно) погодився із Правилами Програми «Бонусний Рахунок», застереженнями щодо отримання, зберігання, оброблення і використання інформації, зазначеної в Анкеті.

 

9.4. Користувач Бонусного Рахунку надає однозначну згоду на те, що всі дані, в тому числі персональні, зазначені в Анкеті, і дані про здійснені Користувачем покупки можуть бути отримані, збережені, оброблені та використані Організатором й іншими вповноваженими Організатором організаціями та третіми особами без обмеження за строком і територією, у тому числі й за межами України, з метою функціонування Програми, створення нових пропозицій, вивчення споживчого попиту, у маркетингових, інформаційних, рекламних або інших аналогічних цілях, наданні Користувачеві рекламних та інформаційних матеріалів без обмежень.

 

9.5. Організатор залишає за собою право відмовити будь-кому в користуванні Бонусним Рахунком за своїм розсудом, без надання жодних пояснень з цього приводу та без будь-яких негативних наслідків для себе.

 

9.6. Організатор має право в односторонньому порядку вносити зміни в дані Правила, з дотриманням процедур, зазначених для таких випадків у цих Правилах.

 

9.7. Повідомлення про призупинення або припинення дії Програми «Бонусний Рахунок», а також про зміну Правил Програми вважається направленим Користувачу, якщо воно було розміщено на Сайті та/або у Точках продажу та/або направлене Користувачу на зазначені у Анкеті адреси електронної пошти або номер мобільного телефону.

 

 

 

10. Відповідальність.

 

10.1. Організатор або Партнер Програми «Бонусний Рахунок» не несе відповідальності за не повноту або не достовірність даних наданих Користувачами Бонусного Рахунку. Користувачі самостійно відповідають за достовірність наданих ними даних.

 

10.2. Відповідальність Організатора або Партнера не може перевищувати кількість Бонусів на рахунку Користувача і не включає будь-яку упущену вигоду, непрямі збитки, шкоду завдану третім особам.

 

10.3. Організатор або Партнер не несе відповідальності за роботу інтернет провайдерів, операторів зв'язку, банківських установ, сервісів оплати Visa/MasterCard, в результаті яких необхідна інформація, дані не надійшли або надійшли із запізненням, були загублені або пошкоджені.

 

10.4. Організатор або Партнер не несе відповідальності за неможливість нарахування/списання Бонусів у випадку, якщо ім'я та по батькові та / або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку були вказані невірно та / або нерозбірливо, або змінені. При цьому такий Користувач не має права на одержання від Організатора/Партнера будь-якої компенсації.

 

10.5. Організатор/Партнер не вступає в будь-які суперечки стосовно правильності, своєчасності нарахування/списання Бонусів та не несе відповідальності за такі дії.

 

10.6. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення даних Правил, будь-яких спірних питань та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором/Партнером, рішення Організатора/Партнера є остаточним і оскарженню не підлягає.

 

10.7. Порушення Користувачем Бонусного Рахунку цих Правил або відмова Користувача від належного виконання цих Правил (в т.ч. Механіки, порядку, строків тощо), вважається відмовою Користувача від користування Бонусним Рахунком, така особа не має права на одержання від Організатора/Партнера будь-якої компенсації.

 

 

 

11. Застереження.

 

11.1. Будь ласка, для уникнення непорозумінь - уважно ознайомтесь з даними правилами.

 

11.2. Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю всі Користувачі Бонусного Рахунку погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються їх виконувати.

 

 

 

 Интернет магазин ELKA

Киев

Консультации по телефону: График работы

(044) 247-90-78

Оформление заказа

Заказ подтверждаю

Подтверждая заказ, я принимаю условия пользовательского соглашения

Подробнее: http://elkaxmas.com.ua/index.php?route=checkout/simplecheckout

© 2012–2018 Интернет-магазин «ELKA™» — Дух Рождества.